Wij zijn
Dieleman Schipper.

Zie je ons als accountant, fiscalist of salarisspecialist – we zijn het allemaal – dan zijn we groot. Maar stel ons eens een vraag. Betrek ons bij je dilemma’s en bespreek je persoonlijke vraagstukken. Bel ons met een kwestie. Dan zijn we klein. En heel dichtbij. Klein maar groot.

Maak een afspraakBekijk diensten

Sinds 1992 goed met cijfers

We zijn bekwaam in cijfers sinds 1992 en op de hoogte van de fiscale en financiële regels. Ons doel is om jou werk uit handen te nemen en je te ontzorgen. Op actieve wijze volgen en coachen we jouw bedrijf. We brengen niet alleen de dagelijkse gang van zaken ter sprake, maar richten ook de schijnwerpers op onderwerpen waar je niet elke dag bij stil staat.

Wij vinden een langdurige samenwerking met onze klanten belangrijk. En dit typeert ook de relatie met onze klanten. Sommige klanten kennen ons nog van de tijd dat Jan Dieleman en Pieter Schipper zelf nog zelfstandig ondernemer waren. Dit betekent ook dat we samenwerken in goede en in slechte tijden. Onze lokale aanwezigheid en het werken met vaste contactpersonen versterken de band met onze klanten en zorgen ervoor dat we niet alleen adviseren en praten over zakelijke uitdagingen, maar ook over de persoonlijke ups en downs van jou als ondernemer.

De kartrekkers

Toen Jan Dieleman in 1999 de krachten bundelde met Pieter Schipper, ontstond er een duurzame samenwerking. Die samenwerking staat tot op de dag van vandaag als een huis. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een kantoor met 3 vestigingen en ruim 20 specialisten. We hebben een voorliefde voor organisaties die tot enkele tientallen medewerkers hebben. Want wij weten als geen ander dat kleine MKB-bedrijven grote vragen kunnen hebben.

Zie je ons als accountant, fiscalist of salarisspecialist – we zijn het allemaal – dan zijn we groot. Maar stel ons eens een vraag. Betrek ons bij je dilemma’s en bespreek je persoonlijke vraagstukken. Bel ons met een kwestie. Dan zijn we klein. En heel dichtbij.

Dieleman Schipper. Klein maar groot.

"Dieleman & Schipper levert een duidelijke bijdrage aan de groeistrategie van DNA!”

Hans de Wit​, Commercieel Directeur & Co‑Owner, DNA Services B.V.

Werken bij een kleinschalig accountantskantoor?

Bij ons staat persoonlijk contact en kleinschaligheid centraal. Samen zijn we er voor elkaar en met een goede mix van ervaren collega’s en junioren zorgen we ervoor dat we continue van elkaar leren.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met klanten en onderling vinden wij belangrijk.

Groei mee

Persoonlijke doelen en ambities inzetten voor onze klanten en ons kantoor.

Hecht team

Een gezellig team met bescheiden mensen. Rustige, gedreven, gezellige types.

We passen bij elkaar.

Contact ons via het contactformulier en wij nemen per omgaande contact me je op!